Vastgoedvideografie

Onze ervaren videografen staan garant voor topkwaliteit bij het presenteren van panden aan potentiële kopers. Met persoonlijk contact, snelle levering en oog voor detail verzekeren wij een vlot proces en gegarandeerde kwaliteit.

Videografie producten

Ontdek de diverse producten die Viva te bieden heeft, elk ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Over ons

Met Home Journey 4K creëren we een meeslepende ervaring die potentiële kopers uitnodigt om hun volgende thuis te ontdekken. Laat ons jouw vastgoed verhaal vertellen met deze boeiende walkthrough-video.

Home Journey 4K

Walkthrough Video

Stap binnen in jouw droomhuis met Home Journey 4K. Onze professionele videograaf neemt een meeslepende walkthrough op van het pand, waarbij alle belangrijke kamers in prachtig detail worden vastgelegd. Deze service resulteert in een professionele walkthrough-video met zowel interieur- als exterieur shots, gepresenteerd in zowel liggende als staande versies voor optimaal gebruik op verschillende platforms.

Wat is inbegrepen:

Home Tour 4K

Walkthrough Video met makelaar (Zonder Audio)

Verrijk het persoonlijke contact tussen makelaar/immokantoor en potentiële klanten met onze Home Tour 4K. Deze service biedt video's waarbij de klant een virtuele rondleiding krijgt van de makelaar doorheen het huis. Door middel van gebaren en visuele aanwijzingen geeft de makelaar een persoonlijke tour, waarbij alle hoeken en kanten van het pand worden belicht, kasten worden geopend, speciale kenmerken worden getoond, en nog veel meer.

Wat is inbegrepen:

ABDIJLAAN-24A_WEZEMAAL_SOPHIMO

Met Home Tour 4K brengen we het persoonlijke contact naar een hoger niveau, waardoor potentiële klanten al een virtuele rondleiding kunnen ervaren voordat ze daadwerkelijk het pand bezoeken. Laat ons jouw vastgoed verhaal vertellen met deze boeiende en interactieve walkthrough-video.

HALVESTRAAT-8-LEUVEN-SOPHIMO

Met Home Tour 4K - Audio Guided brengen we het persoonlijke contact naar een hoger niveau, waardoor potentiële klanten direct een virtuele rondleiding van de makelaar kunnen ervaren. Laat ons jouw vastgoed verhaal vertellen met deze boeiende en informatieve walkthrough-video.

Home Tour 4K - Audio Guided

Walk Through Video met Makelaar (met audio)

Ontdek jouw toekomstige thuis met een persoonlijke touch dankzij onze Home Tour 4K - Audio Guided. Deze service biedt een interactieve walkthrough-video waarbij de klant wordt begeleid door de makelaar/immokantoor. De makelaar neemt de kijker mee door het huis, laat alle hoeken en kanten zien, opent kasten en deuren, en deelt belangrijke informatie over het pand via gesproken audio.

Wat is inbegrepen:

Estate Reel

Fast Walkthrough

Krijg een snelle impressie van jouw toekomstige thuis met een Estate Reel. Deze service biedt korte social video's die snel en gemakkelijk kunnen worden gedeeld op diverse sociale mediaplatforms. Onze videograaf gebruikt een pocketcamera om de belangrijkste kamers/ruimtes van het pand vast te leggen en creëert zo een korte walkthrough-video.

Wat is inbegrepen:

walktrough

Met een Estate Reel geven we jouw potentiële klanten een snelle maar impactvolle indruk van het pand, waardoor interesse wordt gewekt en betrokkenheid wordt vergroot op sociale media kanalen. Laat ons jouw vastgoed verhaal vertellen met deze handige en effectieve reels.

VISTA-VERDE---DRONE-EXTERIEUR-TRICKS-FOR-BRICK

Met Sky Journey 4K brengen we jouw vastgoed tot leven vanuit een uniek perspectief, waardoor potentiële kopers een volledige impressie krijgen van de grootsheid van de locatie. Laat ons jouw vastgoed verhaal vertellen met deze adembenemende drone video's.

Sky Journey 4K

Drone Video

Ontdek de grootsheid van jouw vastgoed met Sky Journey 4K. Deze service biedt drone video's die specifiek gericht zijn op het vastleggen van grote bouwgronden, uitgestrekte tuinen, imposante exterieurs en grote gebouwen. Met adembenemende luchtopnamen krijgt de kijker een totale impressie en kijk op de omvang van deze locaties.

Wat is inbegrepen:

Sky Shots

Dronebeelden

Voeg een extra dimensie toe aan jouw Home Journey 4K, Home Tour 4K en Estate Reels met adembenemende drone shots. Onze professionele videograaf legt met een 4K-camera een meeslepende walkthrough vast, waarbij zowel het interieur als het exterieur van het pand wordt belicht. Als aanvullende optie bieden we adembenemende drone shots die een panoramisch uitzicht bieden op de omgeving van het pand.

Wat is inbegrepen:

Sky shot

Met Sky Shots til je jouw vastgoedpresentatie naar nieuwe hoogten, waarbij elke hoek van het pand wordt verkend en de unieke kenmerken worden benadrukt. Laat ons jouw vastgoed verhaal vertellen met deze adembenemende drone shots.

Nieuwegen-10-Kampenhout

Van hoogtefotografie tot vastgoedvideos

Wij visualiseren jouw project met unieke content. De snelweg naar een snellere verkoop van jouw eigendom. 

Referenties

Homixx-vastgoed
Dupont-vastgoed
Gilles-vastgoed
Immosent
tricks-for-bricks
vm_vastgoed
SUBLIMMO
century-21-connect
Immo-persyn
Century-21-Sophimo
JK-vastgoed

Jouw immokantoor?

Scroll to Top